Pages

PAHANG AREA ONLY

OUR LOCATION - PAHANG
** all the delivery service is free for the customer within the area of PEKAN & KUANTAN only . Delivery charges will be imposed for the order from the other areas .

Wednesday, May 12, 2010

TEMPAHAN DARI TEMAN LAMA





tempahan satu set dari teman lama yg duduk di
Indera Sempurana , Kuantan ..
alhamdulillah dia berpuas hati ..
katanya dia cerewet dlm memilih pattern grill ..
tapi bagi kami , kami x kesah pelanggan yg cerewet mcm sukiman ,
sbb secerewet dia .. dia x berkira dgn kami ..

kesimpulannya saling menerima dan bekerjasama .. ewahhh :))





satu set wrought iron grill
saiz : mengikut ukuran
warna : pilihan sendiri
harga : rm 3,800.00 sahaja ( tul ker kiman ?? )
** price including sliding door & window


2 comments:

RZA said...

salam..
ni design baru ke?atau memang diminta oleh pelanggan utk cat wrought iron style mcm nie? sgt menarik ;)

sukiman said...

memang saya minta... Saya rasa sebab dia dah dicat ala belang-belang maka kita taklah perlu sangat bunga-bunga yang banyak...

saya rasa je la...tapi ramai yang puji...tak nampak berlebihan sangat