Pages

PAHANG AREA ONLY

OUR LOCATION - PAHANG
** all the delivery service is free for the customer within the area of PEKAN & KUANTAN only . Delivery charges will be imposed for the order from the other areas .

Tuesday, January 17, 2012

JAWATAN KOSONG SEGERA


JAWATAN KOSONG

assalamualaikum ... untuk makluman semua skrg ini syarikat kami amat memerlukan pekerja seramai 2 orang , selaras dengan perkembangan syarikat kami , jawatan kosong ini telah dibuka dari awal bulan 12 lagi .. dan sehingga kini kami masih menanti calon2 pekerja yg separuh mahir dan mahir didalam bidang kimpalan besi ini ..

Kami ada menerima beberapa panggilan mahupun pertanyaan , jawatan kimpalan ini adalah kimpalan yg mcm mana .. ok ingin saya jelaskan disini ,

kami syarikat bumiputra yang mengusahakan syarikat/bengkel berasaskan besi .. dlm erti kata lain mahir dlm membuat pelbagai jenis buatan besi , cth besi2 dan grill2 rumah , ampaian kain , awning dan BUKAN kimpalan kapal atau kargo . Walau bagaimanapun sekiranya anda masih berminat dan ingin belajar menggunakan kemahiran itu didalam bidang kimpalan besi ini , silalah dtg @ hubungi terus kami di talian yg telah diberikan . Ianya boleh dirunding dan perihal2 lain berkaitan dengan jawatan akan dibincang kemudian dgn kami .

14 comments:

Woofer Storm said...

moga sukses lagi lepas ini ye..cooll..

follow sni^^

TnZ said...

woow cantik..area mana u

shahjiehan said...

good luck...

suara malaya said...

nak apply keje at atas ni hee

Liyana Zahim said...

Graduate sains politik taley ke mntk? Herhwerherhe//

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

bestnya ada sykt sendiri..

Isteri Encek Bard said...

BEST, NIE

WuMing said...

Hah.. kalau dekat boleh laaa support... ini jauh sangat... beli kat sini saja lah...

ummu said...

assalamualaikum puan ieda
takpe, mana tau satu hari nanti, boleh buat kapal pula.tahniah, best lihat saudara Muslim bisnes dan makin maju.kalau saya iklankan yg puan perlukan pekerj, di blog saya, boleh ke?

Ros said...

Salam IEDA,

Selamat maju jaya,suka Kak Ros tengok..kalau la dekat boleh lah Kak Ros pi tinjau2...

محمد رازيق said...

nice. cantik kerusi tuh. salam kenal. free2 jmput lwt blog

MaYa MustWany said...

semoga maju sentiasa.amin..

ashrafi said...

Assalamualaikum.

Maju dan terus maju.

Salam ukhuwwah.

Balqis Azhar said...

salam perkenalan ya :)