Pages

PAHANG AREA ONLY

OUR LOCATION - PAHANG
** all the delivery service is free for the customer within the area of PEKAN & KUANTAN only . Delivery charges will be imposed for the order from the other areas .

Wednesday, May 27, 2009

cawangan baru akan dibuka


alhamdulillah , x tahu nak mulakan macam mana ... tetapi apa yg buleh dikongsi bersama adalah insyaallah berkat doa dan sokongan dari kedua orang tua kami , bantuan dan tunjuk ajar mereka amat kami hargai , kini dengan rasminya ABASSA ENTER
PRISE akan membuka cawangan baru pertamanya di Indera Mahkota , Kuantan pada 1hb Jun 2009 ini . Segala penat lelah selama 2 minggu ini berbayar dengan selesainya langkah pertama kami , hanya sebahagian sahaja yang perlu kami uruskan dan seterusnya . Kepada semua pelanggan dan teman2 yang tidak putus-putus memberikan semangat dan dorongan , terima kasih atas dorongan ikhlas anda semua , kami amat berharap dengan membuka cawangan baru kami ini dapat memenuhi permintaan dari kebanyakan pelanggan dari daerah kuantan mahupun di daerah pekan .
Semuga kami terus mendapat keberkatan dan kemurahan rezeki dari allah dlm mengharungi dunia perniagaan keluarga ini ... insyaallah . Teruskan memberi kepercayaan kepada kami kerana kami yakin berbekalkan pengalaman dan pengetahuan yg luas dalam bidang pembuatan besi ini , kami dapat merialisasikan impian anda menjadi kenyataan .. insyaallah .

kepada yg berminat untuk membuat tempahan , boleh lah berkunjung ke kedai baru kami bermula 16 jun 2009 dan sekirannya mempunyai sebarang pertanyaan
silalah berhubung terus dengan pengurus kami
di talian 012-9812449 ( en abas ) @ 017-9735306 ( pn ieda )
email kami di http://iedaimmi@yahoo.com.my

kedai masih dlm pengubahsuaian ...

no 8 , jalan im14/2 , tmn industri ringan , indera mahkota ,
kuantan, pahang


No comments: